Mellaberry

Ingen seg söndag ändå

Kategori: Allmänt

Mamma och jag åkte ner till Väla och shoppade idag! Kul att göra något på en söndag för annars sitter man bara hemma och väntar på måndagen. Hittade en del fint och fick ett armband som jag velat ha ett tag, tack mammi!

Seg söndag

Kategori: Allmänt

Igår lagade jag som sagt kvällsmaten och jag måste säga att det blev riktigt lyckat! Men ikväll blir det inget matlagande för mig för det är dags att vi börjar tillaga laxarna pappa har fått upp under denna sommaren. Ikväll bjuds det på lax med tapenade, potatis och saffranssås, yum! Här sitter jag och tänker endast på mat... Denna veckan kommer vara fullspeckad med en massa kul! På tisdag ska jag vara med Debbie, passa på att se henne innan hon åker iväg och pluggar :( Onsdag ska jag träffa Tilda, det har blivit lite utav våran dag! På fredag åker jag, Emma, Kajsa och två av Kajsas kompisar till Liseberg, har inte varit där iår så det kommer bli awesome :) resten av veckan ska jag packa, packa...och ja packa för på tisdag nästa vecka åker mammi och jag till Bulgarien och längtar så sjukt mycket nu!

Då var det helg igen

Kategori: Allmänt

Det är sjukt vad fort veckorna går egentligen, nu är det helg igen och det känns som om det var igår som jag skrev att jag skulle till marknaden, haha! Igår träffades hela Cypern gänget och åt på Burger Inn och snackade, awesome! Idag vaknade jag hyfsat tidigt och åkte in och hälsade på mamma som hjälpte till i en butik. Sedan körde jag till ICA och storhandlade, jag ska nämligen stå för kvällsmaten ikväll! Det blir parmesanfylld kycklingfilé med ris och champinjonsås och till efterrätt ska jag baka choklad brownies med grädde och hallon, vi får hoppas att det blir lyckat.

Ledig onsdag

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit med Tilda, världens bästa! Det blev lunch i stan och fika hemma hos mig! Vi gick även till biblan där jag inte vart på år! Skaffade mig ett nytt lånekort och passade även på att låna två ljudböcker, språkkurser på japanska och italienska :) så nu sitter jag ensam hemma och repeterar månaderna på japanska haha! Måste passa på att gratta Martin på 17 års dagen, inte för att du läser detta men ändå ;)

Mätt

Kategori: Allmänt

På förmiddagen var det jobb som vanligt och efteråt träffade jag Madde i stan. Vi åt på El Paso, jättegott! Efter det gick vi en stund på stan, vi gick in i leksaksaffären ( har inte vart där på flera år) och jag hittade ett spel som jag alltid brukade spela som heter Kalaha så jag köpte det hehe! När jag väl kom hem så dammsög jag hela huset och gjorde ordning. Nu på kvällen bakade vi scones på rätt sätt, de blev hur goda som helst men jag är så mätt att jag har hamnat i matkoma!

Ätran

Kategori: Allmänt

Pappa ringde innan och frågade om vi ville komma ner till ätran där han står och fiskar och äta kvällsmat. Så mamma och jag åkte till ICA och köpte sallad till oss och pappa, åkte ner och hade en mysig måltid vid vattnet. Vi såg jättestora laxar hoppa så det var rätt häftigt :) Nu sitter jag hemma i soffan, mätt och trött! Det blir nog inget scones bak idag, är alldeles för slö haha! Btw, pappa fick en fin fisk idag!

Marknad #2

Kategori: Allmänt

Idag blev det en andra tripp till marknaden. Vi köpte det vi skulle sen stack vi hem. Hittade ett recept på vaniljscones så vi satte igång med att baka så fort vi kom hem! Blev lite plattare än en vanlig scones så vi gör en bättre dos senare :) men det smakade inte illa alls med en klick björnbärsmarmelad, mums!! :9 Åh, jag kliar sönder alla myggbett man fick igår kväll, känns som om det kommer fler ju mer jag kliar haha! Lite att se fram emot denna veckan: Imorn är det jobb som gäller och träffa Madde i stan för att äta god mat och onsdagen spenderas med bästa vännen! Det gillar vi som man säger på Facebook, hehe!

Party everywhere

Kategori: Allmänt

Det är banne mig fest runt om på hela gatan! Kul att höra lite live musik på kvällen såhär:) har precis kommit hem från en trevlig kväll hos Elisabeth, Hoppas du har en bra födelsedag! Imorn bär det av till marknaden igen, ska kolla runt lite till. Hehe. Det var hur kul som helst att passa grannbarnen! Men hann tyvärr inte vara hemma så länge så det blev inget Disney tittande för mig ;)

Barnvakt

Kategori: Allmänt

Idag ska vi passa grannarnas barn, ska bli kul! Äta köttbullar med makaroner och titta på film :) Ikväll ska jag hämta Madde och Johanna och bege oss till Elisabeth som fyller 20 idag! Får se hennes nya lägenhet och träffa lite nytt folk :) skriver nog senare ikväll när jag kommit hem!

Marknad

Kategori: Allmänt

Vi hade inget att göra idag så det blev marknaden idag istället för längre fram i helgen :) vi hittade inget märkvärdigt men det var mysigt att bara gå där och titta på allt! Nu blir det tv tittande resten av kvällen, så seg man är!

Good news

Kategori: Allmänt

Idag efter jobbet åkte jag in till stan för att luncha med mamma, gissa var? Hehe :) och så fort jag kom hem fick jag brev om att mitt paket hade kommit på posten! Så fort iväg till skrea och hämta ut väskan som btw är hur smidig som helst! Nu är det äntligen helg och jag njuter! Marknad är det nu i helgen så man får la se när man ger sig av dit, köper sällan eller aldrig något men det är lite utav en tradition att åka dit varje år :)

Tv kväll

Kategori: Allmänt

Slutade tidigt idag, riktigt skönt för jag behövde verkligen sova en stund på soffan! Jobbat hela veckan så har inte hunnit göra så mycket annat. Jo, träffade Emma igår och lunchade på Mixed Asia, mitt favvoställe! Imorn är det jobb i tre timmar bara och på lördag kväll ska jag till Elisabeth och fira hennes 20-årsdag! Ska bli riktigt kul :) sen får vi se vad som händer resten av helgen! Just det nu har jag fått bekräftat att min iPad väska är på väg, förhoppningsvis kommer den redan imorn!

Fredag, lovely!

Kategori: Allmänt

Igår kväll träffades hela familjen och åt på mitt nya favoritställe i stan, Mixed Asia. Det var riktigt trevligt att ha familjen samlad och äta god mat! Idag var det jobb,otroligt vad man hinner med på tre timmar :) Ikväll har jag varit med Debbie och haft det awesome! Hyrde film och åt wraps med kyckling, sen avsluta det hela med Friends och godis! Nu är det äntligen helg och jag ska njuta och kanske sova någon timme längre bara för att jag kan, hehe :) Imorn är det brunch med mammi och pappi som gäller och det ser jag fram emot! Sen är det inget planerat resten av helgen och då får vi se vad som händer!

Tisdag kväll

Kategori: Allmänt

Igår blev det inget skrivande för jag spenderade kvällen med min bästa vän, Tilda! Riktigt naajs!! Idag har jag jobbat 9-16 och trots att dagen gick fort så var det toppen att komma hem till en stekhet sommardag. Nu ikväll har mamma och jag suttit ute i trädgården med varsitt glas jordgubbsvin och jordgubbspannacotta, bara njutit av att klockan 21.00 är det fortfarande över 20 grader. Imorgon är jag ledig och jag ska försöka att inte sova alltför länge och göra lite nytta redan på förmiddagen. ;)