Mellaberry

Ledigt..

Kategori: Allmänt

Idag besökte jag en osteopat och fixade min rygg. Har haft känningar i ländryggen och vart stel i axlarna. Han var hur duktig som helst, han vred och knäckte min rygg och nacke. Man är lite öm men jag tror jag kommer må så mycket bättre i ryggen nu :) Resten av dagen blir lugn, får se om det blir Gekås ikväll, var längesen man var där :)

Oh sunny monday

Kategori: Allmänt

Är precis hemkommen från stan. Jobbade imorse och Emma och jag slutade samtidigt idag så vi bestämde oss för att luncha i stan! Riktigt kul! Lämnade mina nya skor på omklackning. Gick även runt och kollade kläder, hittade svarta leggins och Emma köpte en jättefin poncho:) Härlig start på veckan! Imorn är det jobb, ledig på onsdag, jobb torsdag, fredag och ledig heela helgen :)

Shopping in my heart

Kategori: Allmänt

Igår blev det ingen sovmorgon för mig men det gjorde absolut ingenting! Mamma och jag gav oss av till Laholm och kollade på bilar :) När vi var klara med det åkte vi in till Halmstad och shoppade! Vi kom dit precis vid öppning så det var helt öde i stan, mysigt! På kvällen såg vi Hur många lingon finns det i världen och jag tyckte den var riktigt bra!! Sen blev det söndag och vi åkte till Varberg för denna söndagen var det öppet i många butiker. Blev en del shopping där med ;) Så jag måste säga att detta var en härlig helg!!

Uppehåll..

Kategori: Allmänt

Okej nu var det faktiskt ett tag sen jag skrev! Har hunnit med en del sedan jag skrev sist. Jag åkte till Liseberg och åkte Balder... Ja, jag åkte Balder för första och sista gången... Men resten av den dagen var toppen hehe ;) Sen har jag ju varit i Bulgarien, vad ska jag säga.. Det var hur underbart som helst! Vi låg och solade på stranden sju dagar i streck och då överdriver jag inte! Åt god mat och bara va, det behövdes verkligen. Och nu i tisdags så var jag hos Anders i Långås och skaffade mig ännu en tatuering:) jag kan verkligen inte bli mer nöjd! Bild kommer när den läkt, den förtjänas att visas när den är som finast! Placering: på överarmen, så jag kan se den varje dag :) Igår var det fika med tjejerna och idag har jag varit med bästa Tilda! Imorn är det jobb hela dagen men direkt när jag slutat så åker vi till Boa till en avskeds fest för Oscar som ska till Paris:) Fullt upp!