Mellaberry

Torsdag

Kategori: Allmänt

Jaha vad har hänt nu då?
I tisdags åkte mamma, några grannar och jag till Väla och strosade runt. Köpte hem asgoda gräddbullar med marsipanbotten, passion, skum och mocca fyllning! På kvällen träffade jag min fina vän Tilda och tog en go promenad.
Igår kom pennorna jag beställt! Snabb leverans ger vi tummen upp för!
Bror min kom också och hälsade på och hela familjen fick prova hans Segway, har inte skrattat så mycket på länge!
På kvällen var det räkfrossa på Hertigen som gällde, lika gott som alltid!
Idag blev det en tripp till Halmstad med mammi, vi åt god lunch och köpte lite småsaker.
Nu är spotify listan igång och jag pysslar med mina pennor och organiserar för fullt! Ska en vacker dag lägga upp bilder på min lilla atelje.

Lycka

Kategori: Allmänt

Går runt och är lite lycklig.. Har precis beställt nya pennor som förhoppningsvis kommer i slutet på veckan! Jag älskar verkligen Neopico-2, de håller superlänge! Jag köpte mina första pennor runt 2006 och nästan alla fungerar fortfarande som om de var nya! Jag har även Promarkers och Triamarkers men jag föredrar Neopicos pensel spets. Så nu hoppas jag på att mina 30 nya pennor trillar ner i brevlådan så snart som möjligt!

Nu kör vi

Kategori: Allmänt

Sitter nere i källaren och tecknar, eller ja växlar mellan att teckna och titta på TV. Inspirationen är som en bergochdalbana, ena stunden går det långsamt upp och ena stunden blir det mycket, snabbt och svårt att hänga med! Och just nu går det i slowmotion, jag bara väntar på att pennorna flyger i handen.
Än så länge har jag haft två veckor semester, en vecka kvar! I måndags tog mamma och jag tåget till Stockholm och hade en awesome början på veckan! Blev inte mycket shopping (pga all jäkla rea) men några höst nyheter hamnade i vår resväska hem. Vi åt god mat, på vårt favorit ställe och njöt i det fina vädret! Längtar till Kroatien!!
Resten av min lediga tid har jag bara njutit av att, ja bara vara ledig. Igår var jag på kräftfestivalen för första gången, åt supergod kräftbaguette med en gnutta citron, MUMS! På kvällen blev det en liten utgång men inte så fullt ös som det brukar vara, vi kör nästa vecka!
Jo, nu satt jag ju här i källaren, tittar runt på konst hemsidor för att bli inspirerad. Det är sjukt vad vissa människor kan göra med lite färg på ett papper..
Jag avslutar detta inlägg med en bild på mig och mitt reseblock, som än så länge bara är målat på på utsidan..