Mellaberry

Taco

Kategori: Allmänt

Då var det plötsligt fredag och min lediga vecka lider mot sitt slut. Har haft så gött, bara slappat och i tisdags tog Johanna och jag ett tidigt tåg till Götet. Det blev fika, shopping och en massa skratt, helt enkelt en toppendag! Idag har jag vart och kollat på bil, fick provkört den och jag är riktigt sugen alltså! :) Ikväll drar jag till Johanna och har tacokväll, mums!! Just det, mamma och jag bokade resa till Kroatien nu i veckan! Den är bokad och betald så nu är det bara att vänta, längtar som fasen!! Har tidig semester i sommar men resan är i augusti så jag har något att se fram emot under sommaren!

Söndag

Kategori: Allmänt

Idag är det söndag och det är gött att vara ledig!
I fredags var jag och Johanna i Halmstad på Underbar, vi dansade och hade en awesome utekväll!
Igår åkte mamma och jag till IKEA, alltid lika roligt att åka dit. Köpte det sista grejerna till köket så nu är det inte mycket kvar tills allt är klart! Efter det åkte vi till Kungsmässan och shoppade lite nytt :)
Idag står städning på schemat och imorn får vi se vad som händer för jag är ledig hela veckan utom torsdag!
På tisdag sticker Johanna och jag till Götet, blir nog en del shopping :)

Mycket..

Kategori: Allmänt

Ja som det kanske märks så har jag inte skrivit på en evighet. Har haft mina skäl.
För några veckor sen fick jag besked om att en vän till mig har gått bort. Aldrig varit med om att någon nära mig bara..ja, inte finns längre.. Som tur är har jag gått igenom detta med mina nära och nu känns det bra.
Ja nu över till något positivt! Vi har sen i januari gjort om vår kök och förra veckan kom köket och det är superfint!! Bilder kommer när kaklet, tapeterna och fläkten är fixat!
Väldigt ovant för man har ju varit van vid ett kök sen man vart liten men det här ska man nog vänja sig vid utan tvekan :)
Har jobbat för fullt också så veckorna bara springer iväg men ska vara ledig några dagar nästa vecka och det ska bli rätt gött att bara chilla och träffa vänner:)
På fredag blir det troligtvis utgång i Halmstad med Johanna! Ska bli najs!