Mellaberry

Too busy

Kategori: Allmänt

Okej dags att uppdatera igen för i helgen hade jag varken tid eller ork att skriva!
I lördags jobbade jag hela dagen och direkt efter det var det bara att åka hem, byta om och köra hela familjen Johansson till Varberg. Vi träffade våra barndomsvänner som vi inte träffat på flera år! Vi hade så himla roligt, en av de bästa kvällarna på länge! Åt god mat och pratade gamla minnen. Vi var där halv sju och sista gången jag tittade på klockan hos dem visade den halv tre. Kom inte i säng förän halv fem tiden.
Dagen efter var hela familjen bara hemma och segade, sov länge och gjorde ingenting, rätt gött!
Imorn efter jobbet blir det pizza time med några från jobbet sen får vi se vad resten av veckan har att bjuda på :)

Ingen rubrik

Kategori: Allmänt

Så ja, var ju en vecka sen sist så det är väl dags att skriva något..

I helgen var jag med Kajsa och Tilda och tittade på melodifestivalen, inga bidrag som man älskade precis.
I veckan har jag jobbat och slappat, som vanligt! Igår morse var jag i Långås hos Anders och fixade lite med mina tatueringar :) blev så bra, nu är det bara att fundera ut nästa.
Har även fått prata med Emma i veckan, saknar dig!
På lördag blir det jobb hela dagen och på kvällen ska familjen till Varberg och träffa gamla vänner, ska bli hur kul som helst! :)

Just like a tattoo, I will always have you

Kategori: Allmänt

Precis vaknat.. Blev en lång dag igår!
Först var det jobb hela dagen. Sen var jag hemma bara en liten stund för Robin ringde och behövde skjuts och eftersom man är den bästa lillasystern som finns så var det självklart att jag ställde upp :)
Körde honom till Långås för han skulle tatuera sig.
Lämnade honom där för jag skulle iväg igen, till stan för att äta på El Paso med Johanna! Det var mums!
Efter att vi hade umgåtts i några timmar så åkte jag tillbaka till Långås. Satt där och tittade på när Robin tatuerades och snacka om att jag blev sugen på att byta plats med honom :P Efter ett bra tag så blev det klart och resultatet var superbra!! Innan vi sa hejdå till Anders bokade jag också en tid, nästa onsdag!
Trodde inte på klockan inne i bilen när jag såg vad den visade, 23.30. Vi var trötta men åkte hem och visade mamma vad han hade gjort och sen körde jag hem honom till sitt.
Sen blev det två avsnitt av The Big Bang Theory och somnade med TV:n på!
Så nu sitter jag här i sängen och orkar inte kliva upp.

Lördag, Melodifestival.

Kategori: Allmänt

Har vart väldigt dålig på att uppdatera, har haft annat att göra helt enkelt.
Så vad har hänt..
Förra helgen firade vi Kajsa som blev 20, det började med förfest hos henne och sedan blev det en stressfylld färd till tågstationen och vidare till Halmstad. Hela natten spenderades på Underbar och bussen hem anlände runt 04.00. :)
I onsdags var jag ledig och trodde att jag bara skulle sitta hemma och låta timmarna gå men så blev det inte. Min vän Johanna smsade och vi tog tåget till Varberg och körde en shoppingdag och åt god fika, riktigt najs!:) På kvällen satt vi hos henne och tittade på film.
Har även hunnit gå in på Resia och kolla upp lite. Mer om det en annan dag.
Idag fick jag pratat med Emma en stund i fonen och det var kul att uppdatera lite om livet :)
Ikväll är det Melodifestivalen och när mamma och jag var och handlade innan så såg vi att de sålde en speciell Melodifestival tårta, blev riktigt sugen på att köpa den (för den såg goood ut) men vi körde på det bästa istället: kladdkaka med grädde, love!