Mellaberry

Ledig dag nr2

Kategori: Allmänt

Idag har jag vart ledig, sweet!
Drog iväg till Gekås och gick runt där för mig själv. Köpte lite saker som vi behöver hemma.
Imorn och på fredag är det jobb för min del sen har man hela helgen ledig!

Ledig, mhmm

Kategori: Allmänt

I helgen blev det en spontanutgång med Johanna! Vi träffades några timmar innan och lagade god mat och drack supergoda drinkar :) Det blev Harrys hela kvällen, dans och jag fick även tagit min första tequila, inget jag kommer fortsätta dricka.
Dagen efter åt vi Johannas spagetti och köttfärssås, yum!
Hemma rensade mamma och jag i källaren och vi hittade en stor låda full med fotoalbum. Vi slog oss ner på golvet och tittade i timmar och gick igenom alla bilder och vilken nostalgitripp alltså! Fick se bilder på mamma och pappa som unga, som jag aldrig nånsin sett. Det var awesome! :D
Idag har jag vart ledig och det är jag imorn med så vi får se vad dagen har att bjuda på!

Stereo hearts

Kategori: Allmänt

Kom på idag att min blogg var egentligen till för att jag skulle ladda upp mina bilder, så jag kan ju börja med det kanske... Igår satte jag mig nere i källaren, satte på spotify och målade. Här kommer bilder på mitt senaste 'verk'. Inte klar, blir nog ikväll :)
Lineart
Märkte att jag behöver beställa hem mer pennor. Hudfärg går verkligen åt.

Work work

Kategori: Allmänt

Sist jag skrev skulle jag till Johanna och äta tacos, vi hade det hur bra som helst! Satt på hennes balkong och åt hela kvällen kändes det som :) Denna veckan har jag jobbat måndag till lördag vart fullt upp nu med påskveckan och allt. Hemma hade vi gäster över på påskmiddag. Just det, i fredags köpte jag min alldeles egna bil! En fin Skoda octavia :) Roligt inlägg va? Ja nu vet ni hur min vecka varit, rätt så awesome.