Mellaberry

Äventyr

Kategori: Allmänt

Igår var jag ledig, jag unnade mig en härlig sovmorgon. Lunchade med mamma och sen drog jag iväg till Halmstad och gick där för mig själv. Köpte ett nytt iPad fodral i en härlig lila färg.
På kvällen var det sykurs och jag är snart klar med mitt första projekt!
 
Idag är det äventyr med min kära vän Emma, vi ska ge oss ut i de djupa skogarna och träffa Natalie och hennes lille pojk :)
 

Oj bilder?

Kategori: Allmänt

Tänkte ladda upp två av mina bilder som jag tjatar om hela tiden.
 
Bild 1: Här visar jag alla de olika typer av markers som jag har och hur deras spets ser ut. Från vänster har vi Alpha markers, en ny penna som jag fått som ersättning för vissa neopiko. En bra penna men jag föredrar pennor med pensel liknande spets. Sen har vi Neopiko, den första pennan jag började använda för flera år sen och det är fortfarande min absoluta favorit! Den har penselspets och färgen räcker länge. Tredje pennan är Promarker, en bra marker med en massa nyanser. Den är väldigt prisvärd och perfekt att införskaffa om man är nybörjare. Sista bilden är då Triamarker, en dyr men bra penna, har inte så många av dom men de jag har räcker :P
 
 
Bild 2: MINA NYA PROMARKERS! Limited edition paket, spring, summer och autumn.
 
 

Awesome helg

Kategori: Allmänt

Titeln säger egentligen det mesta. Men tänkte berätta varför den förtjänar att kallas awesome.
Igår drog mamma och jag till Göteborg och hade en perfekt shoppingdag. Vi åt god mat och gick runt i affärer hela dagen.
Jag hade några dagar innan ringt och lagt undan pennor på IN-EX och igår fick jag hämtat dom! Fick även införskaffat lite andra material till mina pennor.
Fick även köpt fina kläder, lite till fest och lite mys kläder.
Dagen avslutades med en god sallad och slappläge i soffan!
 
Idag då har jag pillat med mina nya pennor. Vad menar jag då undrar ni då, jo jag har sorterat dom och lagt till dom i min nya färgkarta. Idag blir det ingen bild på det men förhoppningsvis i veckan.
 
Just det, i fredags köpte jag en kamera, den ska jag ha till att filma mina bilder och hur jag gör dom steg för steg. Ska bli spännande att se om jag lyckas.
 
Imorn är det vecka 39, en vecka som är nästan helt uppbokad.
*Måndag, jobb 
*Tisdag, klädsömnadkurs
*Onsdag, roadtrip till djupa skogen
*Torsdag, jobb, träffa go vän och kursstart i itaienska
*Fredag, jobb
*Lördag, jobb
*Söndag, jobb
Känns som om denna veckan kommer bara flyga förbi :)
 

Time for change

Kategori: Allmänt

Idag var det dags att besöka frissan. Som jag har längtat.
Gick dit efter jobbet vid två och 2 1/2 timmar senare såg jag ut såhär:
 
(det ser svart ut på bilden men det är brunt)
 
Jag är såååå nöjd!
Det var dags att göra något nytt så jag tror jag kör på detta till sommaren, eller vi får se vad som händer :)
 
Resten av veckan är det jobb och på lördag drar jag till Götet, ska bli awesome!
 

Project runway..

Kategori: Allmänt

Idag var det jobb i några timmar som gällde, körde mamma till stationen som skulle vidare till Stockholm. Jag var nära på att hoppa på tåget och följa med henne, men nästa gång kanske.
Jag slappade hemma fram till 18, sen blev det en helkväll på Medborgarskolan. Det är så himla roligt att gå dit och lära sig nya saker, sitta och pilla med smågrejer för att senare sy ihop allt till ett klädesplagg. Tyvärr är det långt kvar till nästa lektion men idag var jag där till slutet. Lektionerna börjar 18.00 och slutar 21.30. Det låter länge men när man väl är där känns det som man knappt börjat innan det är dags att packa ihop igen. Nästa gång hoppas jag att jag blir klar med mitt första projekt :)
 
Jaha, imorn är jag ledig. Har planerat att besöka mina kära morföräldrar och på eftermiddagen ska jag träffa min goa vän Johanna som jag inte sett på länge.
 
Ingen bild idag. Bara så ni vet.

Good times

Kategori: Allmänt

Åh dessa onsdagar..
Det var jobb i förmiddags och nu har jag bara segat, så gött!
Bokade tid hos frissan till nästa tisdag, nu är det dags för lite förändringar känner jag. Härligt ska det bli!
 
Mamma åkte till Stockholm idag och som jag längtar dit! Jag älskar den staden alltså. Finns alltid så mycket att göra där, så mycket shopping och god mat..ja snart ska jag dit! 
 
Här kommer förresten en liten smygtitt på några av mina tyger som jag köpte igår.

Roadtrip

Kategori: Allmänt

Idag blev det en riktig roadtrip till Kinna.
Besökte skroten för första gången men absolut inte sista!
Det fanns så himla mycket olika typer av tyg och i alla möjliga färger.
En hel del tyger följde med oss hem och jag längtar tills jag sätter igång och syr ihop allt!

Helt slut..

Kategori: Allmänt

Det är så skönt att ligga i soffan efter en lång arbetsdag..
Imorgon åker mamma och jag till Kinna för att köpa tyger! Det ska bli spännande att se skroten och se hur mycket man får med sig hem :)
 
Jag längtar som fasen till nästa lördag! Vad händer då undrar ni då, jo jag ska träffa mina vänner från gymnasiet, hela goa gänget ska samlas igen! Har inte sett dom sen vi tog studenten, galet! Vi hittade alltid på roliga saker tillsammans och det ska bli så kul att umgås igen! Ska ta med mig foton från vår tid på gymnasiet, det är en hel del kan jag lova.
 
 
 

Memories

Kategori: Allmänt

Häromdan var jag på Gekås och införskaffade några fotoalbum. Har nämnt tidigare att jag hädanefter ska framkalla mina foton och arkivera dom på det gamla hederliga sättet. Så idag har jag suttit och pysslat med just det och jag ser fram emot att fylla många album i framtiden!
 
När vi var på Gekås svängde vi även förbi Netonnet och där fick jag tag på en rolig uppfinning. En gorillapod, ett kamerastativ som man kan fästa på alla möjliga sätt. Den ska användas när jag ska börja filma när jag målar.

Disney..

Kategori: Allmänt

 
Ja denna bild förtjänar att vara ovanför texten denna gång. Mamma och jag var och såg denna i 3D i Halmstad idag och jag älskar den! Helt klart en ny Disney favorit! Storyn är bra genomtänkt, vackert gjord, rolig men har ändå lite mörker i sig.
Jag rekomenderar alla som älskar Disneys filmer att se denna!