Mellaberry

Fram och tillbaka

Kategori: Allmänt

Kom nyss hem från jobbet och ska snart tillbaka igen, dags för golvmöte. Sen är det en massa program på Tv som går samtidigt som jag vill se, hatar att zappa mellan kanaler för man missar alltid något! Imorn är jag ledig som vanligt, får la ta och göra något så jag inte sover bort hela dagen.

Mätt och belåten

Kategori: Allmänt

Mixed Asia två dagar i rad, love it! Kan inte få nog av den maten alltså :)
Idag blev det en tripp till Varberg med mamma, vi shoppade och åt god lunch!
Innan det var vi i stan och jag impuls köpte en vinter mössa och ett halsband, ibland är det kul att bara spontant köpa något trots att man kanske inte behöver det :P

Imorn ska vi göra klart det sista på mitt rum, bild får komma när allt är färdigt!

Annan dator, mer bilder

Kategori: Allmänt

Så nu har jag startat den andra datorn och laddar upp mina bilder från kameran:)
Tänkte ladda upp en bild på min nyaste tatuering som är min absoluta favorit av dem jag har!
Ska börja lägga upp mer bilder för det är ju inte så kul med inlägg utan..

Idag har jag jobbat, som varje torsdag. Igår träffade jag mina bästa vänner och fikade, snackade och hade kul som vi alltid har! Nästa vecka ska vi bada tunna och jag längtar :D

Spontant..

Kategori: Allmänt

Idag var det jobb som vanligt. Efter det stack jag in till stan för att lämna tillbaka filmerna och så sprang jag in till Lindells för att se om de hade någon tid för mig inom en snar framtid. Det visade sig att hon jag alltid klipper mig hos hade gott om tider idag så jag åkte hem, bytte om, åt lunch och stack tillbaka till stan för att skaffa en ny frisyr! det blev hellugg och så tog hon typ 10 cm på längden, jag är hur nöjd som helst! Bild kommer snart (när jag sitter vid den andra datorn som kan ladda upp bilder). Min tatuering läkte för ett tag sen också så bild på den kommer också :) För att avsluta detta inlägg vill jag passa på att gratulera mig själv på körkortsdagen, har idag haft körkort ett år! :)

Movie time

Kategori: Allmänt

Hela helgen har varit slapp och go! Igår åkte mamma och jag till Gekås (igen) för att köpa de grejer vi glömde. Men när vi kom in såg vi att köerna ut var brutalt långa så vi var nära att vända om och åka hem. Men så såg vi att de har en snabb kassa med Max 10 saker så det passade oss perfekt, vi packade på oss det vi skulle ha och direkt mot kassan och ut från kaoset! På kvällen blev det att se filmerna vi hyrde, vi började med änglagård och sen blev det en film som de rekomenderade på Hemmakväll (vet ej namnet) och se klart på den ikväll och tredje filmen blir den senaste Pirates filmen. Idag har jag träffat Melinda, bara suttit och snackat och haft kul! :)